Naar de content

100 jaar Bouwbedrijf Osnabrugge

23 juli 2024

100 jaar Bouwbedrijf Osnabrugge
Sinds 1923 bouwen aan morgen

Met een sterk team van vakmensen bouwen aan morgen, want dat is wat wij doen. Met veel passie, plezier en kennis maken wij Nederland steeds een beetje mooier.

Op 15 en 16 september 2023 hebben wij ons 100-jarig jubileum gevierd.
De werkplaats werd omgetoverd tot een sfeervolle feestlocatie. Op vrijdag 15 september begon het feest om 16.00 uur voor genodigden. Het was al snel druk en gezellig.
Na het welkomstwoord door Marco van den Essenburg, Henk ten Broek en burgemeester Marieke Teunissen werd er geproost en hebben wij ons jubileum met heerlijke hapjes en drankjes gevierd. 

Open dag

De open dag vond de volgende dag plaats, op zaterdag 16 september. Vanaf 10.00 uur stonden onze deuren open voor iedereen die het leuk vond om ons bedrijf van binnen en van buiten te bekijken. Zo werd op kantoor uitleg gegeven over het bouwproces, van tekening en werkvoorbereiding tot de begeleiding op de bouw. In de werkplaats kon iedereen genieten van lekkere hapjes en drankjes. De kinderen konden zich vermaken met het maken van een gereedschapskistje, metselen, graven met een graafmachine, kruiwagenhangen of het uitzetten met de Total Station. De volwassenen hebben hier stiekem van meegenoten.

Om het feest compleet te maken hebben we afgesloten met een lekker diner samen met alle collega’s en hun gezinnen.

Beide dagen waren zeer druk bezocht. Mede daardoor kijken wij terug op twee fantastische dagen van feest. Een hele mooie start voor de (duurzame) toekomst, want ook daar kijken wij naar als Bouwbedrijf Osnabrugge.

Niet gevonden wat je zocht?

Gerelateerd nieuws

Bekijk alle berichten

8 juli 2022

Zo blijft verduurzamen betaalbaar

27 juni 2022

Energiekosten besparen? Snel naar nul op de meter

8 juni 2022

Strandhuis in stadscentrum? Drijvende werkplek? Het kan!

Afspraak is afspraak

Klaar voor een samenwerking?

Al 100 jaar vertalen we wensen in prachtige woningen en panden. Profiteer van de expertise van Bouwbedrijf Osnabrugge, het bouwbedrijf dat het gehele bouwproces voor u uitvoert. Bel ons vrijblijvend. Inspiratie nodig? We tonen u graag de door ons gerealiseerde bouwprojecten.